Høst og julestemning

Det er deilig med høst.

Treet utenfor vinduet, som nærmest sto i brann med knall oransje blader får tynnere løvverk for hver dag som går, vi har ridd av flere høststormer, og det begynner å bli skikkelig kaldt. Nå kommer årstiden for koselige innekvelder med baking, filmer og spill, og kakao, stearinlys og oljelampe for å holde på hyggen og varmen.

For noen kvelder siden var jeg innom en god venn, og vi bakte fyrstekake for første gang i våre liv (den ble kjempegod og prosjektet skal nok gjentas), så på Peter og Ulven og en fantastisk indie-film jeg fant på YouTube, og begynte på Embracelet, et koselig norsk eventyrspill. Det føltes som høsten i et nøtteskall.

Når en har så mye hyggelig en kan ta seg til innendørs, alene og med venner, så får det bare være at det har høljet ned i ukesvis og alle turplaner må legges på hyllen. Så får vi heller komme oss ut på korte turer de få solskinnsdagene vi får. Denne helgen, for eksempel, er det mirakuløst nok vært oppholdsvær, så vi har planlagt å prøve å få hengt opp trapesen og trent litt luftakrobatikk imorgen før regnet kommer igjen.

Så har jeg forresten begynt å abonnere på matkasser. Vet ikke hvor lenge jeg kommer til å fortsette med dem, dels fordi de er ganske dyre, men enn så lenge er det deilig å få smakfull mat levert rett på døra, og få utforsket nye retter i samme slengen. Og det er litt godt å slippe å gå på butikken så ofte nå som det regner så mye ;). Tenker forresten å skrive et eget innlegg om matkasser og fordeler og ulemper med dem, så da har folk det å se frem til også.

Snakkes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..