Lenge siden sist

Lenge siden sist jeg har skrevet her for alvor nå, bortsett fra innlegg om andre ting enn livet mitt. Jeg har ikke engang skrevet skikkelig om leiligheten jeg flyttet inn i mai, og plutselig er vi midt i oktober.

Det har skjedd en god del siden sist. Jeg har jobbet som innhøster i Hardanger (et eventyr som fortjener sitt eget innlegg), har fått gått på flere blåturer, har vært innom et flyshow på Flesland, og feiret dagen min i den nye leiligheten.

Jeg er blitt skikkelig hjemmekjær her. Da jeg bodde i den ganske slitte kjellerleiligheten min i byen var det nærmest deprimerende å komme hjem, men her er leiligheten virkelig et sted hvor jeg kan slappe av og lade batteriene. Jeg har et skikkelig kjøkken, en koselig stue, og til og med mitt eget lille uteområde. Huset jeg bor i ligger i et koselig nabolag med barnefamilier, mange hunder og katter, og til og med en del pinnsvin. Jeg har kort avstand til gården jeg jobbet på for mange år siden, og stikker innom nå og da for å snakke med hestene.

Akkurat nå sitter jeg og ser ut vinduet på treet som så smått har begynt å få gule blader. Det blåser ofte friskt her oppe i lia, og vinden får godt tak i treet. De første høststormene har allerede vært, og jeg gleder meg til å få oppleve flere.

Ellers er jeg i full jobbsøkingmodus. Eller, jeg prøver, i hvert fall. Har strengt tatt ikke sendt så mange søknader som jeg kunne ha gjort, selv om jeg fikk jobben i Hardanger, og ble invitert til intervju for en jobb som ordensvakt på en lokal skole. Det føles som det går litt trått, og jeg er blitt litt demotivert. Heldigvis trenger jeg bare jobb til jeg begynner på studiene til høsten igjen, og jeg har uansett en del penger spart opp, så jeg lider strengt tatt ingen nød. Det er bare frustrerende å ikke ha noe å gå til om dagen.

Inntrykk fra den siste tiden. Diverse Arnabilder, henging med venn ved Lille Lungegårdsvann, besøk til Urban Zoo i sentrum, dagen jeg og en god venn dro ned til naustet til familien hennes og badet og spilte brettspill, og turen med veterantoget som kjører den gamle linjen fra Arna til Midtun.

Skal bli flinkere til å oppdatere bloggen fremover, om ikke annet fordi det er koselig og avslappende å sitte og skrive, og dele bildene jeg tar. Gleder meg til flere høstkvelder med kakao og stearinglys og lyden av uværet ute.

Stå på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..