November

Fra en tur til Ørnafjellet i 2019.

Da var vi kommet halvannen time inn i november. Jeg feirer ikke allehelgensaften, men jeg tilbrakte midnatt med høytlesing av klassiske noveller av Edgar Allan Poe og andre på YouTube, og den høstens kraftigste i høst i mørket utenfor. Det er deilig å bare sitte inne i varmen og høre regnet og vinden utenfor. Da får det bare være at jeg er gått tom for kakao, og at de siste stearinlysene mine er brent ned.

Jeg bestilte en ladning mat fra Morgenlevering fordi jeg ville kose meg litt ekstra, så da ble det eplemuffins til frokost. Jeg bestilte egentlig óg brød og makrell og tomat, men jeg er aldri sulten tidlig på morgenen, og det var en god og hyggelig måte å innvie helgen på. Da får det heller bare være at meldingssystemet deres hang seg opp og jeg fikk 10 meldinger om at maten min var levert i løpet av tiden fra klokken seks til klokken åtte om morgenen. Det var bare å sette mobilen på lydløs, og jeg fant det morsomt mer enn irriterende.

Det er verre at vi ikke har kjæledyr i hus mer. Jeg tar meg i å gå korte turer i nabolaget, eller gå ut på terassen, bare for å se etter katter jeg kan kose med.

Jeg får lage meg noe nattmat og kanskje begynne på sjokomelken jeg også bestilte.

Stå på alle sammen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..