Ut i høstværet

Jeg sitter i loftstuen igjen etter en tur ut og hører på uværet utenfor. På bt.no står det at uværet skal nå toppen i løpet av timene som kommer. Det var heldigvis ganske rolig akkurat da jeg var ute på tur, men nå begynner vindkastene å komme tett igjen. Det er godt med skikkelig høstvær.

Det er utrolig hvor godt en tur ut kan føles. Sanseinntrykk, frisk luft, synet av rennende vann, følelsen av å gå i terreng. Når sokkene dine blir litt fuktige og de på en måte lukter tur når du kommer inn igjen. Når du har vært ute og kommer inn i en varm loftstue som lukter stearinlys og hygge, med høststormen utenfor vinduet.

Og best av alt – jeg møtte ikke på en levende sjel 😉 !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..