Lange dager og høstvær

Høsten er kommet til Bergen for alvor. Det er vind og regn om hverandre, og idag fikk vi til og med en haglbyge og tordenvær.

Foreldrene mine er på hytten og vi har ikke kjæledyr mer, så jeg har gjort loftstuen så koselig som mulig og prøver å holde ut isolasjonen. Stearinlys gjør veldig mye for hyggefaktoren.

Jo, og så kom isbilen på besøk igår, så jeg bega meg ut i mørket for å kjøpe en boks is.

Det viste seg at du måtte kjøpe tre. Og jeg hadde veldig lyst på.

Så da så.

Jeg har forresten sluttet på hotellet. Jeg hadde som sagt egentlig kontrakt til juleferien, men jeg opplevde at det riktigste for meg ble å avslutte. Dels fordi jeg har vært der så lenge, og jeg følte at noen andre kunne få overta plassen min. Noe som kanskje, i likhet med meg da jeg begynte der, har gått en stund uten noe å gjøre på og kommer til å sette pris på å få noe å fylle dagene med, spesielt nå som det er koronatid. Han eller hun vil komme inn i en flott og inkluderende gjeng, og jeg håper og tror hen vil stortrives der og oppleve jobben som like meningsfull som jeg gjorde. Hotellet gjør det også veldig bra på rangeringer både i Bergen og på landsbasis, og har vunnet en god del priser, så jeg har vært stolt over å ha det som arbeidsplass.

Jeg merker allerede at dagene blir lange nå som jeg ikke har noe å fylle dem med. Da jeg hadde jobben, dro jeg stort sett bare rett på jobb, og så rett hjem igjen, og samholdet på hotellet gjorde meg veldig godt. Nå er jeg hjemme store deler av døgnet, og det blir litt monotont.

Jeg lurer på om jeg skal vekke liv i forsettet om å ta en halvtimes data- og mobilfri hver dag. Da får jeg tid til litt mer vettuge ting, og får litt mer variasjon enn bare å sitte foran skjermen hele dagen.

Men først tror jeg jammen jeg skal ta meg en tur ut i det fine høstværet.

Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..