Mandag.

Nei, nå må jeg finne sengen. Skal på jobb imorgen, og arbeidslederne på hotellet skal på fagdag, så jeg har ansvar for gjengen på renhold for en dag. Da er det en fordel at jeg ikke er helt slått ut etter å ha sovet for lite.

Likevel har jeg sittet oppe, som jeg pleier, egentlig. Jeg har for vane å være våken til rundt to på natta, også i uken. Ikveld/i natt har My Immortal nærmest gått på repeat mens jeg surfet nettet og skrev blogginnlegg om å lese gamle blogginnlegg. Det er godt. Nettene føles som en slags «friminutt» hvor ingenting skjer, det er helt mørkt ute, og jeg kan gjøre hva jeg vil mens det er som om verden utenfor ikke er til. Av en eller annen grunn slapper jeg først helt av, og er på mitt mest kreative, midt på natten. Det er vel nettopp fordi det ikke skjer noe annet rundt meg.

Det er fortsatt rart, etter 16 og et halvt år i strekk med kjæledyr, å ikke ha firbeinte i hus. Et halvt liv med Mio katt og Sasha hund er over.

Photo by Pixabay on Pexels.com

Nei, jeg får finne senga for alvor så jeg kommer meg opp klokken halv åtte imorgen tidlig.

Stå på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..