Bursdag

Jeg har hatt den beste bursdagen på lenge. Jeg har fri fra jobben onsdager, så jeg fikk sove lenge, og dagen begynte med at jeg sjekket mobilen og så en tekstmelding om at jeg hadde fått en pakke fra Morgenlevering, bestilt av broren min og konen hans i Oslo. Når jeg sto opp kunne jeg pakke opp esker med brød, havrefletter, juice, iskaffe, kaker, brownies og en morgenavis. Syns det var en kjempekoselig overraskelse, og en flott måte for dem å gi meg en presang på selv om de bor så langt unna.

Utpå kvelden fikk jeg besøk av noen gode venner som jeg har fått vært altfor lite med den siste tiden. Vi spiste hjemmelaget pizza til middag, spilte litt spill, og fikk tatt igjen masse sosialt samvær. Hadde egentlig planer for kvelden, og tenkte egentlig å gå en tur og lage mat i naturen, men det var så godt å bare slappe av og snakke at vi ikke gjorde på noe særlig annet den kvelden 😛 .

Den følelsen når du får et sånt kort på dagen din.

Livet kan være tøft, men samtidig har jeg de beste vennene i verden, og det gjorde meg skikkelig godt å få koblet av med dem en kveld.

Stå på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..