Forskjellige tanker og oppdateringer

Det har vært ganske stille her i det siste, og selv om det har skjedd en del, så har jeg vært litt borte fra hele blogg-universet i det siste, og en del av tingene jeg vil skrive om er egentlig vanskelige å skrive et helt innlegg om, så kan like godt skrive en oppsummering.

  • Har jobbet fem dager i uka på hotellet en stund, og de siste ukene har jeg hatt to dager på renhold og tre på kjøkken. Kommer godt overens med de fleste på jobben og er stolt over hotellet «vårt».
  • Har fortsatt å dra på blåturer, og kommer sikkert til å skrive innlegg om noen av turene jeg drar på.
  • Kommer nok til å skrive et innlegg om det lukkede Instagram-nettverket NRK har hatt en stor sak om, i stor grad fordi jeg plutselig kjente igjen en av jentene som hadde tatt livet sitt, en av medelevene mine fra sirkuslinja.
  • Har endelig fått bedre økonomi etter noen måneder med bare så vidt nok inntekt til å dekke faste utgifter. Deilig å ha nok penger etter å ha levd på sparekontoen i flere måneder.
  • Må få pisket meg til å skrive ferdig innleggene fra Viet Nam-turen 😉 .
  • Gleder meg til jul og ble skikkelig glad da jeg så det snødde utenfor nå nettopp.
  • Har som tradisjon å ikke kjøpe noen juleting før 1. desember, så gleder meg vilt til jeg kan kjøpe marsipan, julebrus og alt mulig annet godt på søndag 🙂 .
  • Er takknemlig for både at jeg har en jobb å gå til, og at jeg er såpass psykisk og fysisk frisk som jeg er. Går ikke på medisiner, har ikke kroniske smerter, kommer meg opp av senga hver dag, går ikke i noen form for behandling. Det er utrolig hvor langt jeg er kommet, og hvor heldig jeg egentlig er. Er glad hotellet har hjulpet meg med å få tilbake troen på meg selv.
  • Har lyst å skrive noen innlegg om forskjellige ting jeg brenner for eller som bekymrer meg, så det kommer nok noen flere «seriøse» innlegg etter hvert.
  • Skal på over vidden fra Bergen til Arna med en veldig god venn imorgen og gleder meg veldig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..