Asiaturen, del 7: The Big Fat Vietnamese Wedding

Begynner å bli en stund siden turen til Viet Nam nå, og det begynner faktisk å bli litt uvirkelig at jeg har vært der. Kjenner minnene begynner å falme litt også, men vil jo skrive ferdig disse innleggene, og generelt bruke bloggen mer. Har også en del bilder jeg vil laste opp, så får bare se hva jeg får skrevet og lastet opp nå over helgen.

Brudeparet

Etter å ha fått av meg bærerdrakten og slappet litt av etter forlovelsesfesten var det på med dress og av gårde til bryllupsfesten, som ble holdt på et luksushotell med havutsikt i utkanten av byen. Kvelden begynte med at brud og brudgom igjen kom syklende i sykkeldrosje, og fortsatte med buffet, taler, og vestlige bryllupsskikker, som at brud og brudgom satt med ryggen til hverandre og rakte skoene sine i været som svar på spørsmål, eller at alle guttene kunne kysse bruden så snart brudgommen lot henne sitte alene ved bordet, og omvendt. Virker som vietnameserne ble underholdt av tradisjonene våre like mye som vi likte den vietnamesiske seremonien, selv om ingen av dem turte løpe bort for å kysse bruden eller brudgommen 😉 .

Det ble i alle fall en utrolig fin og meningsfylt kveld, med utrolig vakre taler fra både brud og brudgom, veldig mye og veldig god vietnamesisk og vestlig mat, nye vennskap, og dans og fest i mange timer.  Jeg som ikke engang liker fester eller dansing så godt hadde det kjempegøy. Det var óg utrolig hvor mange av vennene til brud og brudgom som hadde tatt turen helt fra Norge for å delta i bryllupet.

Etter bussturen hjem til hotellet dro en del av gjestene videre til en annen fest, mens jeg stakk opp på rommet mitt for å sove ettersom jeg var fullstendig utslitt. Fikk uansett et minne for livet, og skulle gjerne kunne gjenopplive hele dagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..