Asiaturen, del 8: etter bryllupet

Etter bryllupet var vi et par dager til i Nha Drang.

Jeg husker ikke helt hva vi gjorde på disse dagene, eller hva jeg gjorde på hvilke dager. Jeg husker strand- og bassengliv, og tror vi for det meste tok det med ro. Har faktisk omtrent ingen bilder fra Nha Trang fra etter bryllupet, og siden jeg elsker å ta bilder sier det vel litt om hvor lite jeg gjorde på, og gjerne om hvor sliten jeg var!

Etter et par dager i Nha Trang tok vi flyet til Saigon, unnskyld, Ho Chi Minh-byen, og ble der et par dager. Fikk sett oss rundt i byen og stukket innom et svært innendørs marked hvor jeg fikk kjøpt et par suvenirer. Fikk også endelig prøve den berømte vietnamesiske iskaffen, riktignok fra Starbucks.

Stråhatt under sete.jpg
Stråhatten fikk heldigvis plass under setet foran meg 😉 .

Ho Chi Minh var selvfølgelig mye større enn Nha Drang, men føltes og mye mer «velfungerende», med litt mer strukturert trafikk og mer synlig politi, og mye mindre støy enn for eksempel Singapore eller Nha Drang sentrum. I hvert fall er det sånn jeg husker den.

^^parken som het 100 Egg Theme Park var visstnok en spa som tilbød gjørmebad. I store egg.

Hjemturen var innom Singapore, så fikk oppleve flyplassen der igjen, med fiskedam, utendørs terrasse, og et «skytrain» som vi ikke fikk tatt fordi vi allerede var på riktig terminal. Så tok vi fly til Tyskland og videre til København før vi endelig skulle til Bergen.

 

Forresten traff jeg på noen skikkelige douchebags på flyplassen i København. Jaja.

Ho Chi Minh (18)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..