Anbefaling: Depression Quest

Skrev tidligere om et spill som handlet om sorg, ensomhet og selvmordstanker, og prøvde nettopp Depression Quest, et spill om å være en mann i 20-årene som sliter med depresjon. Har hørt om spillet før, selvfølgelig, i og med at det er ganske kjent, men har aldri prøvd det før, ikke før jeg så det nevnt i en YouTube-video jeg så om moderne kunst, av alle ting.

Depression Quest er et tekstspill av gammeldags type, hvor du leser en historie og så velger hva du vil gjøre fra et knippe valgmuligheter. Det spesielle med spillet er at når depresjonen er på sitt verste, hindrer den deg i å ta de sunneste valgene, så du tvinges til å velge alternativet som virker minst destruktivt.

Depression Quest.PNG

Hvis du vil prøve et spill det ikke tar langt tid å spille gjennom, og som fremstiller depresjon på en veldig realistisk måte, kanskje for å lære om det selv eller for å kunne vise det til en venn som ikke vet så mye om lidelsen, så prøv Depression Quest. Det er også et mye mindre alvorlig spill enn You Left Me, så det er lettere å spille om du har det tøft.


Hvis du trenger hjelp:

ung.no har en fin samleside her med lenker til forskjellige hjelpetjenester.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..