Asiaturen, 3: tidlig oppe

Var redd jeg skulle sove lenge i morgen tidlig og gå glipp av hotellfrokosten. Viste seg å være en grunnløs bekymring i og med at jeg våknet grytidlig, tror det var i firetiden. Nå er klokka ti på syv her i Singapore og jeg er lys våken. Tror jeg tusler ned til hotellfrokosten snart.

Jeg sovnet først rundt midnatt, så du skulle trodd jeg skulle være dødtrøtt etter å ha sovet i bare fire timer, men jeg sov veldig tuinge. Får heller eventuelt ta meg en lur utpå dagen eller bare legge meg tidlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..