Asiaturen, 4: siste natt i Singapore

Da har jeg vært i Singapore en dag, og skal videre til Viet Nam imorgen. Sto som sagt opp tidlig for å teste ut all maten i frokostbuffeten, og dro ut for å utforske byen med foreldrene mine senere på dagen.

Igjen: Singapore er en fantistisk by og et fantastisk land. Så flotte bygninger, så frodig, så rent, så mye å se og så mye god mat. Vet jo at det finnes fattigdom her også og at vi turistene ser glansbildet i sentrum og rundt hotellene, men jeg er skikkelig imponert likevel. Det er óg alltid en spesiell følelse å være i en enkelt storby som har omtrent like mange innbyggere som hele Norge.

Forresten: gatene i Singapore er såpass rene som de er fordi det er forbudt å importere eller kjøpe tyggegummi. Turister får lov å ta med opptil to pakker over grensen, og for eksempel nikotintyggegummi er tillatt, men så ingen tygge tyggegummi, og telte null tyggegummiklyser.

Det eneste minuset med å besøke byen midt på sommeren er at luftfuktigheten er så høy at du blir svett etter å ha vært ute bare en kort tur.

Singapore (3)

Rundet av dagen med en porsjon satay på Hard Rock Cafe Singapore, før jeg stakk opp på hotellrommet og sov noen timer. Skulle ønske jeg kunne tilbrakt en hel uke her, er sikkert utrolig mye spennende å få med seg, både av opplevelser og mat 😉 . Skulle gjerne besøkt en ekte markedsplass, men kom ikke så langt, og var sliten etter å ha sovet såpass lite i natt.

Er jo ferdigpakket nå, så lurer på om jeg skal stå opp grytidlig imorgen også og ta meg en bytur før eller rett etter frokostbuffeten 🙂 .

Singapore (1).jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..