Asiaturen, 2: natt i Singapore

Flyvning 7. juli.jpg

Da er jeg endelig fremme i Singapore, som er første stopp på veien til Viet Nam. Har fått sjekket inn på hotellrommet, hevet meg i badekaret, hevet på meg rene klær, pakket ut alt jeg hadde pakket, fordi det får det til å føles litt mer «hjemlig» og oversiktlig, og dratt ned på en italiensk restaurant og spist middag.

Har reist med tre flyvninger, til Oslo, Bangkok og Singapore, på én dag, og selv om det egentlig var en behagelig flytur fra Norge til Thailand, med god mat, et veldig serviceinnstilt kabinpersonale og et veldig stort utvalg filmer og TV-serier, inkludert Castle Rock av Stephen King, og en dokumentar om livet i havet fortalt og regissert av Schwarzenegger av alle mennesker, så var jeg rimelig sliten og lei av å sitte på fly da jeg var fremme, men nå som jeg sitter her på hotellrommet føles det faktisk bare godt å være her.

Jeg begynte å få reisefeber for alvor da jeg var ferdigpakket og hadde instruert en venn fra folkehøyskolen i passing av hund og katt hjemme hos foreldrene mine, men det gikk ikke helt opp for meg at det var Asia vi skulle til før Bangkokflyet gikk inn for landing og jeg så Thailand under oss.

Sett i souvenirbutikker i Bangkok. Så også til min store glede at de hadde en Ritazza her, som er én av yndlingskafeene mine i Bergen 😉 .

Singapore er en fantastisk storby, og et fantastisk land. Jeg fikk en sterk følelse av å være tilbake i Houston, både på grunn av luftfuktigheten og på grunn av all den frodige naturen, og noe med arikitekturen og hvordan veiene ser ut, selvfølgelig. Jeg har ikke fått tatt noe særlig med bilder ennå, men får rette på det i dagene som kommer 🙂 .

Har lyst å skrive mer, men tror jeg må finne sengen så jeg ikke er dautrøtt imorgen tidlig.

Stå på!

Sikkerhetsvideoen til Thai Airways var forresten noe for seg selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..