Asiaturen, 1: En uke til Viet Nam

Norge og Vietnam.png

Da var det under en uke til jeg drar til til Viet Nam, til bryllupet til broren min. Planlegger så smått hva jeg skal ha med meg og hva jeg skal finne på der borte, og gleder meg til å treffe igjen alle venner og kjente, og bli kjent med nye folk i Viet Nam. Skal óg være et par dager i Singapore før vi drar til byen Nha-Drang og den lille landsbyen Cat Loi, som kjærestens familie kommer fra. Så blir det to dager i Ho Chi Minh City på vei tilbake før det blir Singapore og Norge igjen. Er totalt på farten i nesten to uker.

Har vel ikke så mye å skrive enda, annet enn at jeg etter å ha bodd i USA i tre år er blitt skikkelig lei lange flyturer, så gruer meg mest til de lange turene fra Bergen til Singapore og hjem igjen, og alt de innebærer av køer, venting, sikkerhetskontroller, døgnvillhet og stress. Har kjøpt en su doko-bok og har sett meg ut en del filmer jeg planlegger å leie til mobilen eller PCen, og skal ta masse bilder med mobilen og sikkert skrive ut en del av dem i ettertid. Skal óg ta med en skrivebok jeg kan bruke som reiselogg 🙂 .

Når vi først er fremme i Nha-Drang skal jeg prøve å se om det går an å leie kajakk, proppe meg med god mat og drikke, og kommer sikkert ellers til å bade og slikke sol en god del, kjenner jeg meg selv rett 🙂 .

Er egentlig skikkelig ukomfortabel med å gå i shorts og t-skjorte for tiden siden jeg er blitt skikkelig tynn i og med at jeg har spist for lite i det siste fordi jeg har vært langt nede, og jeg merker at folk stirrer noe vanvittig når jeg går med bare legger og armer, noe som er ufattelig unødvendig og irriterende, og som gjør at jeg ikke vet helt hvor mye jeg orker å gå i shorts og t-skjorte selv når det er skikkelig varmt ute.

Får bare heve meg over det i Viet Nam, for der er det 30 varmegrader så jeg ikke har noe valg :p .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..