Ut i jobb igjen

Klosterhagen.jpg

Da var det på tide å tørke støv av bloggen igjen. Har skjedd et par ting siden sist, ikke minst at jeg endelig er begynt i ny jobb. Har en 60%-stilling på Klosterhagen hotell, et ganske lite trestjerners hotell med 15 rom ute på idylliske Nordnes. Har jobbet der seks-syv dager så langt og stortrives, både på grunn av at det er noe å drive med, som jeg sårt har lengtet etter, og fordi det er en hyggelig jobb og det er en super gjeng som jobber her. Traff til og med igjen en jente jeg gikk folken i Nordfjordeid med for hundre år siden. Liten verden.

Jobber for øyeblikket med renhold, og begynner å komme inn i rutinene med å ta rom. Har fått en del positive tilbakemeldinger, noe som selvfølgelig også føles utrolig godt, og føler også faktisk at jeg har mer overskudd og energi når arbeidsdagen er over. Arbeidsdagene går også utrolig fort, siden det ikke føles som det tar så lang tid å ta et rom, mens det i virkeligheten plutselig er gått over en time.

Har aldri hatt en jobb hvor jeg jobber så mye alene før, tror jeg omtrent bare har hatt «sosiale» jobber så langt. Bar og kafé, omplasseringssenter, bibliotek, og så videre. Var litt uvant i begynnelsen, men nå synes jeg det er litt deilig, bortset fra at det selvfølgelig tar lenger tid å bli kjent med kollegene mine. Merker óg at det er litt godt å ha en «rutinejobb» hvor jeg kan gjøre mitt beste for å bli skikkelig god og ta rom så fort og likevel grundig som mulig. Gjør i hvert fall mitt aller beste.

Ellers er det deilig at det er blitt sommer for alvor. Gleder meg til å bade, dra på telttur med venner, og generelt kose meg og slikke sol.

Jo, så skal jeg forresten til Vietnam om to uker, for broren min skal gifte seg. Noe jeg tenker utrolig lite på av en eller annen grunn. Gjorde et forsøk på å lære meg så mye vietnamesisk jeg kunne i løpet av månedene jeg hadde på meg før vi skulle dra, men fant ut at Duolingo-kurset var ganske dårlig, og ble ganske demotivert, pluss at jeg merker at jeg lærer språk mye saktere nå som jeg er 33 enn da jeg var tenåring :p . Har lært noen få fraser, i hvert fall, og kan i hvert fall helt grunnleggende ting som hei og takk.

Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..