Luminescence

Blandede følelser. Har lyst å skrive, og skulle egentlig vært i seng for over en time siden. Har lyst å gå og legge meg, men har óg lyst å hive på meg sko og jakke og stikke ut i natten. Er rastløs og har lyst å gå rundt i byen eller reise et sted, samtidig som jeg har lyst å krype til køys og ikke gå ut av leiligheten. Eller soverommet.

Tenker på en god del forskjellige ting for tiden, men idag er det mest det at jeg helt tilfeldig fikk vite igår at en av klassekameratene mine fra sirkuslinja på folkehøyskolen døde for en måned siden. Har begynt å skrive noe om henne og hva jeg føler og sånn flere ganger, men det føles bare ikke riktig å skrive så mye, ingenting av det jeg skriver føles riktig, så jeg ender bare opp med å slette det.

Tenker på familien og vennene rundt henne, og at det er urettferdig at det endte sånn, at hun fortjente å få det bra. Tenker at jeg har lyst å i alle fall dra ned til hjembyen hennes for å besøke graven hennes. Det er liksom sånn, hva føler du når noen du ikke hadde noe nært forhold til dør, men så gikk hun i klassen din i folken, så du føler du burde hatt et forhold til henne, that kind of thing.

Så er det det absurde i at noen jeg kjenner godt bare dør, uten at jeg får vite det fordi jeg ikke har kontakt med dem. Er ikke første gang det har skjedd heller, og det er liksom sånn at jeg føler verden burde vært sånn at jeg fikk beskjed øyeblikkelig, telepatisk, når noen går bort som jeg kjenner. Er bare så absurd.

I don’t even know.

Har conflicted feelings rundt ganske mye for tiden. For eksempel — har lyst å skrive mer om hva jeg har veldig veldig blandede følelser om, men har samtid ikke lyst, for det føles ikke riktig.

Får stikke ned på togstasjonen hvor det er trådløst nett så jeg kan laste opp dette og kanskje kjøpe en cola. Selv om jeg også har veldig lyst til å sove.

Farvel, Merete.

11 Meretemor med pengene sine.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..