Blåtur

Dro på blåtur igår, egentlig helt på impuls. Har lenge hatt lyst til å bare hive meg på en buss jeg ikke vet hvor skal, og så bare gå av på et vilkårig stopp eller bli med helt til slutten av ruten, og idag bare bestemte jeg meg for å bare hive meg på bussen som omtrent går rett forbi leiligheten min.

Tok den forbi Åsane terminal og gikk av på et stopp omtrent bare basert på at navnet hørtes spennende ut: da vi kom til Fossekleiva, Spondalen og Torvbakken trykket jeg på stoppknappen, og så befant jeg meg på en bro med utsikt nedover et sted som et Haukedalen, som jeg aldri engang hadde hørt om.

En av de jeg jobber på gården med har påpekt hvor ironisk det er at jeg er den som er flinkest av oss å ta bilder, men har det dårligste kameraet, pluss at jeg ser at jeg kunne tatt flere og mer spennende bilder til å begynne med 😛 . Skulle ønske jeg kunne ta bedre bilder jeg kunne lastet opp, men, men :p . Får ta med polaroidkameraet neste gang, eller kjøpe ny lader til speilreflekskameraet 🙂 .

Bega meg iallefall nedover gangveien rett under brua. Gikk gjennom et nabolag med flotte hus, over en liten elv jeg fikk lust til å følge, og til slutt kom jeg til en ny hovedvei, med en ny storslått utsikt til mer natur: skog, flere små vann, og enda en dal og bortenfor der igjen et majestetisk fjell. Tenker gå inn i ut.no eller Google Earth og finne ut hva fjellet heter og hvordan jeg best kommer meg dit, for nå har jeg enda et flott turmål jeg har lyst å utforske.

Første blåtur 2

«Rosinen i pølsa» var da jeg snublet over en kinesisk restaurant rett før jeg skulle snu og dra hjemover 🙂 .

Føler at det omtrent ikke kunne gått bedre med første blåtur. Har fått et nytt turområde jeg gleder meg til å begynne å bruke, og kommer lett tilbake når jeg har bedre tid. Pluss penger til å kjøpe meg kinamat 😉 .

Første blåtur kart.png

PS: fant ut i ettertid, da jeg lette meg frem til området jeg var i med Google Earth at dne flotte dalen jeg hadde utsikt til faktisk var Jordalen, hvor jeg allerede elsker å gå tur. Kanskje jeg kan se på det som et tegn 🙂 ?

Restauranten er forresten Tertnes Kinarestaurant.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..