Høststemning

Så var høsten her for fullt, og vinteren er rett rundt hjørnet. Har hatt en liten innflyttingsfest/middagsbesøk med to gode venner, begynt å fyre opp i ovnen når jeg er hjemme hos foreldrene for å passe katten, og jeg prøver å alltid ha kakao og andre varme drikker i hus 😉 . Det er også frem med vinterjakke og regnbukse, for høstværet og kulden har slått inn for fullt.

Det er fremdeles kjekt å gå tur med venner, og det er en helt annen stemning i naturen når det er skumring eller mørkt og vi går med hodelykt eller får lys fra månen og stjernene. Pluss at det er ekstra godt å ta fram varm mat og drikke og krype ned i fjellduken med et pledd når det er kaldt og det regner 🙂 . Er for øvrig så glad jeg fikk den fjellduken til jul, for når den er med har vi ly mot elementene på samme måte som om vi lå i et telt, selv om den er like lett å bære med seg som en sovepose.

Tur høstfarger .jpg
Høstfarger

På gården merker vi godt regnet og kulden. Når vi leier hest, fôrer sauer og kaniner utendørs, må vi ofte ta frem oljehyren og varme oss med ullundertøy under klærne.

Det er litt rart å være på gården for tiden, dels fordi det har vært en del drama og litt dårlig stemning i det siste, uten at jeg vil skrive mer om det her, og dels fordi jeg er på vei ut til en ny praksisplass og snart skal slutte på gården etter å ha vært der i snart to år.

Avslapning Blues.jpg

Kjenner jeg er klar for å «gå videre med livet», men samtidig kommer jeg til å savne livet på gården, ikke minst alle stundene med hestene. Blir rart å ikke skulle leie bestevenn Blues mer, eller begynne dagen med å hilse på hestene når jeg går forbi innhengingen deres. Kommer også til å savne gjengen på gården, men satser på at jeg får en god gjeng rundt meg på neste arbeidsplass også 🙂 .

Gleder meg ellers til desember, til jeg gir meg selv lov til å kjøpe jule-iskaffe, julesnop og julekaffe 😉 . Kanskje jeg bør begynne å handle inn julegaver til venner og familie snart óg 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..