Blank Pages

Den følelsen når du har kjempelyst til å blogge, men ikke klarer tenke på noe å blogge om 😀 . Har lyst til å blogge om turene jeg skal på til Stavanger og England, men har ikke så lyst til å skryte for mye heller, har venner som ikke får dratt på ferie i år og er jo så mye i media for tiden om de som bare blir dratt ned av å høre om de kule tingene folk gjør på om sommeren, og jeg vil ikke være en av de som får andre til å føle seg sånn.

E jo relativt mye som skjer i livet mitt for tiden óg utenom to ferieturer. Skal flytte og bo i byen, få mer ansvar for hestene på gården jeg jobber på, og så for alvor begynne å tenke på hva jeg skal videre. Så e det alle turplanene jeg legger, både alene og med venner. Kan og bør jo egentlig skrive side opp og side ned om alle disse tingene og følelsene mine rundt dem. Kanskje det blir lettere når ting faktisk begynner å skje, og blir mer konkrete, men det er óg at mye av det jeg tenker på for tiden er veldig personlig og ikke noe jeg har lyst til å dele på bloggen.

Gleder meg mest av alt til å flytte til Bergen og få alt et steinkast unna — butikker, transport, venner og jobb 🙂 . Kommer til å tilbringe en del av fritiden med å utforske byen og sjekke ut butikker, utesteder og turområder, og skal bli digg å begynne å møblere og pynte og få leiligheten til å føles mer personlig og hjemmekoselig 🙂 .

Har veldig lyst til å skrive mer, så får gripe sjansen når jeg får inspirasjon. Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..