Flyttefot, ferie og sinte fugler

Da var man på flyttefot, og jeg gleder meg veldig til å kunne flytte til en koselig liten 30 kvadrats leilighet i Bergen sentrum, noe som er omtrent det beste utfallet jeg kunne fått 🙂 . Hadde en venninne i videregående som bodde i en liten leilighet oppover mot Fløien, og har drømt om å kunne bo i byen siden 🙂 . Har litt lyst å legge ut bilder, men den var møblert (og litt rotete) da jeg kom på visning, så venter med det til jeg har flyttet inn den 5. august 😉 . Frem til da får jeg se etter møbler, lamper og andre ting jeg trenger og ikke har 🙂 .

Skal bli deilig å ha kort vei til alt, spesielt jobben min, som jeg nå bruker rundt en time på å komme meg til. Gleder meg til å kunne sove halvannen time lenger hver morgen, og til å bo noen hundre meter fra buss, bane og tog. Vil ikke si hvor jeg skal bo, men det er omtrent så sentralt som det kan få blitt. Eneste er at jeg kanskje kommer til å bruke mer penger nå som jeg har butikker av alle slag så nær 😉 .

Fortsetter på gården noen måneder til, men har et par små ferier i sommer og høst, først til en venn som bor i Sandnes, og så til en venn som studerer et sted som heter Bournmemouth i England.

Thug Life.jpg

Imens i Os skal de avlive en mannevond svane, for de som ikke har fått med seg det. Det blir det tydeligvis oppstyr og sinte kommentarer av, for denne svanen er en kjendis som mange på Os tydeligvis er veldig glad i.

Havnesjefen.PNG

Er egentlig litt deilig at vi ikke har stort større ting å hisse oss opp over her i trygge Norge for tiden. Det óg at media tillater seg å være litt barnslige om at Trollpikken skal reises igjen. Akurgnytt er egentlig litt fint 🙂 .

2 kommentarer om “Flyttefot, ferie og sinte fugler

  1. Ang dette med svanen, så er det fordi at mange mener at den hadde barn, i tillegg til at den har blitt ganske plaget opp igjennom. Hvis den har barn, er den nok bare ute etter å beskytte flokken. I tillegg leste jeg en tidligere sak om folk som kjører såkalte ‘vannscootere’ eller hva man kaller det inn i ande- flokker. Jeg tenker det er mulig at det er dette som provoserer folk.

    Liker

    • Selvfølgelilg, men jeg skjønner likevel ikke at det skapte *så mye* engasjement, tilsynelatende landet over. Det er snakk om ett mannevondt dyr som ble avlivet fordi det var aggressivt mot folk i et bygdesentrum, liksom 🙂 .

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..