Life is Strange: Before the Storm

Altså, dette her.

Before the Storm.jpg

Herregud, så hyped jeg er. Kan ikke tro det, ass.

Dontnod la for litt siden ut en video på Instagram hvor de feiret at de hadde nådd tre millioner solgte utgaver av spillet, og at de ville belønne oss med å dele en spesiell nyhet — som viste seg å være at de lagde en oppfølger til den finurlige, vakre, koselige, såre og tragiske rollespill-serien Life is Strange. Serien som virket som den bare var et «tenårings/high school-drama i dataspillform» og viste seg å være så mye mer.

De som har fulgt bloggen en stund vet at jeg elsker Life is Strange, og spillserien står som én av de beste spillopplevelsene jeg noen sinne har hatt. Men når serien var over, «ønsket jeg meg» et spill hvor du spilte som Chloe, og utviklerne lot deg oppleve tiden hennes med Rachel og Frank, og alt som skjedde før Max kom tilbake til bygden. Det hadde

Ikke bare går den drømmen i oppfyllelse, men Dontnod markedsfører dette som en fullkommen oppfølger, en ny serie med tre episoder. Kunne ikke bedt om mer. Har nedtelling på mobilen til utgivelsesdatoen og gleder meg som en unge. Nå gjelder det bare å unngå alt nytt om spillet så godt jeg kan for ikke å få mer «spoilet» enn jeg absolutt må 😛 .

Skal ikke skrive noe her om hva Life is Strange er, mer enn at det er et rollespill hvor du selv i stor grad bestemmer hva som skjer, både fordi jeg allerede har skrevet side opp og side ned 😉 , men også fordi jeg vil at du som kanskje ikke har spilt spillene før skal gå inn i dem med så lite forhåndskunnskap som mulig.

Har du ikke spilt Life is Strange, så… bare spill Life is Strange. Ikke se traileren, ikke les på på denne bloggen, bare opplev spillet. Første episode ligger gratis på Steam. Kos deg 🙂 !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..