Alenetid

Har altså endelig fått ferie. Nyter hver dag og skulle ønsken den aldri tok slutt. Neida. Ønsker ikke det. Har gått uten jobb og det var rimelig deprimerende og utrolig dårlig for selvtilliten. Og så er jeg jo uansett ikke i 100 prosent stilling, så har jo en del fridager utenom helgene óg.

Men i hvert fall. Tilbringer dagene for det meste hjemme med å slappe av, spise usunne mengder chips og snop, drikke altfor mye cola, lage meg noe mat nå og da, spille data- og brettspill og ta en tur eller to. På den ene siden føles det litt ensomt, og jeg føler at jeg burde bruke ferien mer, og hive meg på en turbuss og dra et sted eller finne på ting, men det er koselig bare å slappe av og være for meg selv også 🙂 .

Alenetid er så utrolig undervurdert, og det er egentlig óg det å ikke ha noe å gjøre på noen dager og bare «kjede seg» og ikke ha noe å gjøre på. Vi er så flinke til å ta fram mobilen med én gang det ikke skjer noe at vi glemmer å slappe av, la tankene vandre, og bare la hodet slappe av et øyeblikk, og merker at det å bare gå hjemme og ikke gjøre på noe, helt alene, faktisk er utrolig deilig akkurat nå. Føler det er en forventning om at i ferier bør man finne på ting, men har etter noen dager med ferie funnet ut at jeg ikke trenger å la denne ferien være sånn.

Har planlagt et par ting, da. Har avtalt med en god venn å gå en tur på mandag, i samme turområde som vi pleier å gå tur med hestene. Kanskje vi til og med får låne med oss en hest fra gården 😉 .

Skal oppdatere når det skjer noe, til da vil jeg bare ønske alle en god påske!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..