Give me an interesting life

Er blitt så flink til å begynne på innlegg og så få en følelse halvveis gjennom at det jeg har å dele ikke er interessant eller spennende nok til å legges ut. Så håper jo på en litt mer spennende hverdag, selv om jeg vet at det er jeg selv som må gi meg det. På samme tid kvier jeg meg litt for å legge ut kule ting som skjer, for da føler jeg at jeg bare skryter, og jeg vil ikke bare skrive innlegg hvor jeg ramser opp ting som er skjedd, men også reflekterer litt eller i hvert fall skriver ett eller annet meningsfyllt.

Blir gjerne mer spennende innlegg hvis jeg får positivt svar på meldingen jeg har sendt om en veldig fin leilighet i Åsane. Har sykt lyst å bo nær Eidsvåg, har falt helt pladask for stedet og leiligheten kostet bare 8000 inkludert strøm, varmtvann og Internett. Det gjør det jo også mer sannsynlig at mange andre er interesserte, da, og eier har ikke svart på meldingen, noe jeg tolker som at de kanskje har fått en eller annen super-leietaker de bare ga leiligheten til med én gang, eller at de kanskje har fått så mange meldinger at de ikke kan eller vil svare på alle. Krysser fingrene, men tør liksom ikke håpe. Gikk jo nettopp glipp av den leiligheten i samme hus som en god venn av meg jeg jobber med på gården, så kampmoralen er litt lav for tiden 😉 . Angrer også enda på at jeg sa fra meg den leiligheten jeg snakket om på Haukeland. Hadde blitt litt trang økonomi, men den var jo kjempefin på alle måter.

Men, men. Imorgen er en ny dag, og etter to dager med jobbing blir det lørdagsjobb på åpen gård, og så bærer det ut på tur med speidertroppen. Stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..