10 mil i april

IMG_20160326_162134Så en venn av meg (hei Ingeborg) likte en Facebook-side kalt «10 mil i april», og bestemte meg for å hive meg på. Konseptet er ganske enkelt at jeg skal gå, sykle eller løpe totalt 100 kilometer på tur i løpet av måneden 🙂 .

Jeg vurderer å snike inn distansene jeg leier hest på gården, så blir bare det en del kilometer i løpet av en måned, men skal ta med de lengre turene med Sash, altså ikke bare korte lufteturer, men de skikkelige fjellturene. Blir det varmere i været, tenker jeg å prøve å piske meg av gårde på en langtur eller to også, kanskje uten sykkel fordi jeg ikke har fått gjort den istand til våren.

PICT0246Har også som sagt laget meg et vårprosjekt om at jeg skal lære meg å bruke kart og kompass skikkelig, så blir nok noen «øvelsesturer» i kjent terreng, hovedsaklig for å terpe 1-2-3-metoden og kartlesing generelt. Har kjøpt et par 1:50 000-skala kart over nærområdet, og tenker at det skal bli spennende å komme igang 🙂 !

 

Bypåske
Kjenner det nesten skal bli deilig å være ferdig med påsken og komme tilbake til hestene igjen :3

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..