Endelig påske!

Da var det endelig påskeferie. Trives kjempegodt i jobben min og ville nesten ikke hjem da vi var ferdig fredag klokka tre 😀 , men det var fremdeles utrolig godt å komme hjem og slappe av, ikke minst fordi turen hjem endte opp med å bli veldig lang fordi det ikke helt passet med busser, og det er godt å vite at jeg kan kose meg og gjøre akkurat hva jeg vil en hel uke. Har også en uke med alenetid, noe som skal bli utrolig deilig.

Har ikke egentlig planer for påskeferien, bortsett fra hyttetur med familien til helga igjen, men blir nok noen fjellturer og turer til byen og whatnot. Kanskje jeg skal børste støvet av klatreutstyret mitt og komme meg ned til Fantofthallen også, eller endelig få begynt med ridetimer. Eneste som har hindret meg så langt er at ridesentrene er langt fra der jeg bor, og selvfølgelig at de koster en del. Vi som jobber på gården får lov å ri i ledige stunder nå på vinteren som det ikke skjer så mye, men har lyst å ha ridetimer for å lære å bli bedre, for føler meg enda som en nybegynner selv om jeg har ridd et år.

Det er også utrolig godt at våren er her. Hadde en kjempefin fjelltur med Sash forleden, og for første gang i år måtte hun faktisk legge seg i en vanndam for å kjøle seg ned når vi var kommet opp i solen 🙂 .

Det var likevel skikkelig «isete» oppover da vi gikk oppover skyggesiden av fjellet, og selv om Sasha taklet både isen og de bratte bakkene strålende, måtte hun stoppe og stusse litt da hun kom til et tykt isflak som hadde smeltet nedenfra så det «hang» over bakken 😉 .

På jobb merker vi også at det er blitt varmere i været. Vi har dagsentre på besøk på gården for å ri, og det er kjempekoselig og avslappende å gå runden i strålende sol, og å gjøre pliktene våre rundt om på gården uten kjeledress og tjukke hansker 🙂 . Det er utrolig idyllisk og koselig på gården nå, og jeg har óg vært heldig med kollegene mine, så det er god stemning både blant mennesker og dyr 😉 .

Skjønt, hesten «min», altså han jeg oftest leier, liker å bølle og kan både dulte borti deg med hodet og nappe og bite. Har satt meg i respekt ved å si «nei» og smekke til ham når han biter, med det resultat at han gjør det mye sjeldnere, men også skynder seg å trekke seg unna når han biter så jeg ikke får smekket til ham, eller venter til jeg snur ryggen til med å prøve seg. Må ha ham i øyenkroken når jeg skraper skitt fra under for-hovene hans, og da ser jeg at han kommer med hodet for å bite til med en gang han tror jeg ikke ser ham. Og sånn går no’ dagan.

 

Har også kjøpt kart over terrenget mellom Gullbotn og Voss, ikke fordi jeg skal gå turen i nærmeste fremtid, men fordi jeg kommer til å trenge det uansett, og fordi det er motivasjon for å gå kortere turer rundt om rundt Gullbotn 🙂 . Brettet det ut på stuegulvet og har sittet og studert det med påskeegget jeg fikk fra de snille folkene jeg jobber for på besøksgården 🙂 .

PICT0289

Gleder meg til det er fint og tørt nok til at jeg kan ta frem sykkelen og dra på turer igjen ^_^ .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..