Når roen senker seg

Da var gaveinnkjøp unnagjort, og nå kjenner jeg endelig roen senke seg, og nå gleder jeg meg bare til julaften i morgen. Skal storkose meg og proppe meg med masse god mat, og så skal Sasha få en lang og god fjelltur i julepresang av meg 😉 .

Var forresten og så Star Wars: The Force Awakens igår med broren min og to venner av oss, og hvis du er Star Wars-fan, må du unne deg å se den! Fikk omtrent gåsehud da «A long, long time ago in a galaxy far, far away» ble viste på skjermen, fulgt av «STAR WARS» og teksten som rullet over skjermen.

Det var en utrolig følelse å sitte i en kinosal og se en Star Wars-film idet den kom ut, trodde aldri jeg skulle få oppleve det. Så fulgte over to timer med nostalgi. Jedier, X-Winger, Star Destroyers, gamle og nye karakterer i skjønn forening, god humor, en spennende historie og en slutt som gjør at jeg allerede gleder meg til episode åtte. The force is strong in this one 🙂 !

God jul!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..