Polaroid romjul

snø

Da var plutselig julaften over, og nå har det endelig blitt hvitt ute. Det begynte å lave ned i går natt, og da jeg våknet lå det fire centimeter snø på bakken. Så kom det enda mer i natt, og selv om det begynner å smelte bort nå, var det deilig å kunne se ut vinduet og se landskapet dekket i hvitt.

Har hatt en fin jul, og er takknemlig for at det ble en god tid istedenfor alle årene jeg ikke akkurat har kost meg i juletider. Tenkte faktisk på å jobbe frivillig for andre som har det tøft eller er ensomme i jula, men tenker at jeg fremdeles har nok med meg selv, så det får vente til jeg kanskje er bedre neste år. Har uansett kost meg og proppet meg med god mat, fått og gitt bort fine presanger, og fått vært med gode venner, og nå nyter jeg noen dager alene med familiekatten :3 .

Fikk én gave jeg satte pris på mer enn de andre i år, for blant pakkene under treet lå det en til meg fra meg:

kamera 1

Har ønsket meg dette kameraet i lange tider, og brukte julaften som en fin unnskyldning for å bruke så mange penger på meg selv :p . Så andre juledag da snøen kom var det ut i naturen og teste ut vidunderet:

kamera 2
Dette føles seriøst helt magisk 😀

Polaroid Z2300 er digitalt, så det er med andre ord ikke et «ekte» polaroidkamera så mye som det er et digitalkamera med innebygd printer. Kameraet er lovlig stort, og er strengt tatt ikke verdens aller beste kamera, men det blir kanskje sånn når du må skvise inn et kamera og en printer i samme boks, og jeg er fornøyd så langt 😉 . Er dog en rar følelse å sitte med et kamera som bruker knapper istedenfor touch-skjerm, og jeg tar meg fremdeles i å prøve å ta på skjermen innimellom :p .

Det beste med konseptet er at det er en slags «best of both worlds»-løsning. Du kan be kameraet skrive ut bilder, men du kan også lagre dem på minnekortet til kameraet og overføre det til PCen din.

Har begynt å lime inn bilder i en bok jeg lagde på folken, og er storfornøyd så langt. Er så deilig å kunne holde bilder i hånden og lime dem inn i et album, og det er en rar følelse å ha en begrenset mengde film, sånn som i gamle dager med analoge kameraer 😉 .

Begynner i jobb om omtrent en uke (o fryd!), men inntil da gleder jeg meg til mye kos og hygge med brett- og dataspill og forhåpentligvis mer snø. Stå på!

Sånn, da har jeg brukt mesteparten av et «romjulskoseinnlegg» på å snakke om et kamera 😀 . Gledegruer meg til jeg går ut i jobb om rundt en uke, får definitivt mer å blogge om da og skal bli utrolig godt å komme i gang 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..