Førjulskos

Da var det plutselig bare fire dager igjen til jul. Har lillebror og kjæresten hans på besøk over julen, og har allerede fått tid til noen runder med Ticket to Ride, mimring med den første Home Alone-filmen, og laging av chili-con-carne til middag. Gleder meg veldig til jul. Gleder meg til god mat, masse kos og hygge, data- og brettspilling, og turer med hunden Sash. Gleder meg faktisk også til folk åpner gavene de får av meg. Liker å prøve å være kreativ og finne gode presanger å gi bort 😉 . Er ikke så viktig hva jeg får selv, har faktisk ikke skrevet ønskeliste engang i år, gleder meg mer til selve kosen i år.

Siden jeg har klart det kunststykket å ikke være i mål med gaveinnkjøp den 20. desember, må jeg av gårde ut i regnet og dra helt til byen for å kjøpe inn ting. Blir nok kjempegøy, og det er et ekstra pluss at det er skikkelig deprimerende grått ute. Jaja. Det blir deilig å være ferdig med det.

Gleder meg også til å komme meg ut i jobb den 6. januar, så har noe å glede meg til også etter julaften 😉 . Har óg planer om å se Star Wars-filmen med en gjeng kanskje allerede i morgen, og gleder meg som en unge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..