På hyttetur, på hyttetur…

Skal av gårde på helgehyttetur med fantastiske Sash i dag. Gleder meg utrolig, og skal passe på å gå lange turer med henne, uansett hvor mye det regner og blåser. Var til og med tordenvær i natt, håper det ikke gjentar seg oppe på fjellet.

Kjenner jeg trenger en hyttetur nå, og tror også det vil distrahere meg fra alt som skjer i Frankrike nå. Prøver å unngå å tenke på det alt jeg kan. Sorry hvis det virker veldig kaldt, men jeg orker bare ikke forholde meg til det. Vet det blir veldig mye om det i mediene fremover, så jeg tar det etter hvert. Nå kjenner jeg bare at jeg vil distansiere meg.

Føles som alltid utrolig godt å pakke til tur, og gleder meg til å være alene med Sash på hytta. Skulle ønske jeg kunne bli der lenger enn bare én natt. Skal skrive om oppholdet når jeg kommer hjem igjen 🙂 . Stå på!

IMG_20150711_151415

2 kommentarer om “På hyttetur, på hyttetur…

  1. Håper du får en fin hyttetur og at du får koble av litt 🙂 Hørtes kjempe koselig ut 🙂 Skjønner godt hva du mener og jeg tror det er viktig å beskytte seg selv for å takle al det tøffe, kalde og grusomme som skjer i verden. Viktig å finne en balanse for å fungere, så jeg synes ikke det virker kaldt men nødvendig. Jeg måtte selv nå sette på en koselig film og koble av litt for ble sittende oppe i natt og se på nyhetene i mange timer. Ønsker deg en god helg 🙂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..