Høstgleder

IMG_20150520_220144Liker at høsten er kommet. Har begynt å gå med lue ute, har fyrt opp i peisen, og holdt på å skli i forigårs fordi veien var så isete. Høst betyr også innhøstning, og selv om hjorten spiste en god del av eplene våre, hadde vi nok igjen til at jeg fikk bakt eplepai. Så kommer snart vinteren, med snø og mørke netter en kan tilbringe ute i skogen foran et sprakende bål, eller hjemme i stua med kakao og fyr i peisen 🙂 .

Det har regnet mye ute idag, men syns faktisk det også er koselig, på sitt vis, og noen ganger føles det «friskt» å være ute i regnvær! Skal passe Sasha igjen til helgen, og gleder meg til å ta henne med på en skikkelig fjelltur!

Apropos tur, så har jeg utsatt langturen min fordi jeg ikke har fått kjøpt inn alt jeg trenger, i stor grad fordi jeg rett og slett ikke er så flink for tiden til å komme meg ut av huset, men kommer meg i hvert fall ut når jeg er på tur med Sash, og er glad jeg fikk bakt i går, og det føltes utrolig godt. Skal fremdeles dra på tur, og gleder meg, men nå må jeg i tillegg vente på at veiene skal bli mindre glatte. Tro når det skjer 😉 .

Og forresten: oppdaget et fantastisk spill igår. «The Beginner’s Guide». Fortjener igrunnen sitt eget innlegg, på samme måte som Life is Strange, men det forteller uansett en sterk og veldig godt skrevet historie på en utrolig kreativ måte. Det er virkelig et spill ulikt alt annet du har prøvd før, og selv om jeg ikke er sikker på om det er en sann historie, er det fremdeles en fantastisk historie som får deg til å tenke. Spillet koster ikke mye, men vil du ikke spille det selv, så gå på YouTube og se en «Let’s Play».

Stå på!

5 kommentarer om “Høstgleder

      • Så gøy 🙂 Hva er cities skylines? Hørtes gøy ut bare ved navnet 🙂 Du ba om tilgang til blogg, men du ba om tilgang på feil blogg. Jeg hadde en blogg med samme bruker jeg ikke klarer å slette, og noen ganger når jeg kommenterer direkte uten å gå inn på selve nettsiden så linker den automatisk til den andre bloggen. Tipper nå også at den linker til feil blogg. Bloggadressen er lillyholte.com og den er også gjort privat, men du skal selvfølgelig få tilgang 🙂

        Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..