Rolig bursdag

11233799_10156158864060422_4889009851884444998_o
Bursdagspasta med stearinlys :3

Da var en veldig rolig bursdag overstått. Har litt fucket døgnrytme, så sov mesteparten av dagen 😉 , og så var det skinkepai til middag og pakkeåpning med foreldre og lille svarte hund. Ikke akkurat fest med høy takhøyde, men jeg bryr meg ikke så veldig, var ikke så motivert til å feire bursdag i første omgang og få en påminnelse om hvor gammel jeg begynner å bli :p .

IMG_20150807_184727Ønsket meg turting, så blant presangene mine lå det en pakke med to poser frysetørret turmat fra et merke som heter Trek’n Eat, to poser frysetørret kaffe fra Grower’s Cup, og en plate REAL energisjokolade. Har prøvd REAL Turmat sine poser før, men ikke frysetørret kaffe eller Trek’n Eat, så skal definitivt ta en pose av hver med meg om jeg drar på tur til helgen 🙂 ! For de som ikke har prøvd slike poser før, er poenget at du tar med dem og en thermos varmt vann, som du så heller over i posen når du raster. Så rører du om, lukker posen, og lar den stå i fem minutter, og så kan du nyte et varmt måltid ute i naturen, uten å måtte ta med mat i en thermos som du så må vaske ut av når du kommer hjem. Det slår ikke nødvendigvis hyggen med å grille pølser over åpen ild, men det er en veldig rask og lettvint måte å få seg et varmt måltid ute 🙂 .

Gleder meg til helgen. Skal ta med mat og lesestoff og virkelig ta meg god tid og kose meg, og ta en drøss bilder! Eneste problemet er at det blir tidligere mørkt ute nå som høsten er her, men da blir det bare desto koseligere med bål og soveposekos 😉 .
Hvis det blir fint vær.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..