Ny turplanlegging før ny tur!

IMG_20150807_154936
Fra forrige tur opp Gullfjellet

Sitter og plangger tur igjen! Planlegger å dra med sykkel til stedet jeg snudde på forrige sykkeltur, ved Lille Brekkevatnet for de som er kjent rundt Gullfjellet, og så fortsette innover. Ifølge turkartene går det en bratt, bratt sikk-sakk-sti ned til RV 137, og kommer jeg meg ned på riksveien med sykkelen, er det mulig jeg fortsetter helt inn til Gullbotn.

Dette blir på en måte «rekognoseringstur» nummer tre: vet ikke hvordan forholdene er i virkeligheten bare av å se på turkart, og vil ikke spørre lokalkjente om råd, for vil at dette skal være en «oppdagelseferd» hvor jeg finner veien selv, bare uten å utfordre grensene mine så mye at jeg setter meg selv i fare. Så målet er å se hvordan det er å ta seg ned til veien, og så enten ta en natt i naturen eller ta fatt på veien hjem. Så tar jeg hele strekningen, til Gullbotn, på en senere tur.

Fikk dog en solid porsjon selvtillit etter forrige tur. Jeg lærte at jeg takler å gå og sykle en distanse på to og en halv mil og tilbake, noe som igjen gjør at jeg kan dra lenger denne gangen uten å føle at jeg «pusher» grensene mine for mye. Ble skikkelig sliten etter forrige tur, men det var samtidig så deilig, og en så fantastisk ting å ha gjort, at jeg gleder meg utrolig til jeg skal av gårde igjen! Har forbilder som jeg skrev om i det forrige innlegg mitt, og det er kjempegøy og meningsfylt å dra på lenger og lenger turer selv!

Skal tilbringe de neste dagene med å se mer på kart, handle inn mat og andre ting jeg trenger, og pakke sekken for turen. Så bærer det av gårde fredag eller lørdag. Skal sykle til slutten av veien ved foten av fjellet, sikkert med en pause eller to, og så trille sykkelen oppover veien langs elven, og kanskje gjøre opp ild ved et ildsted jeg rastet ved forrige gang. Så blir det å se hvordan stien er forbi Brekkevatnet og hvem vet, kanskje jeg drar helt til hytta og overnatter der. Blir utrolig deilig hvis jeg kommer meg helt opp dit, skulle bare ønske jeg fikk mer tid enn en helg der, og at jeg kunne tatt med Sasha hund. Vet også at det går en buss fra rett nedenfor Gullfjellet og fra hyttefeltet, så hvis jeg av en eller annen grunn ikke skulle klare eller orke å sykle hjem, kan jeg heldigvis ta bussen 🙂 .

Gleder meg som en unge til å sette meg på sykkelen til helgen og se igjen Gullfjellet. Stå på!

IMG_20150807_162538
Vetle Brekkevatnet, fra forrige tur på Gullfjellet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..