Besøk fra Slovakia-Stavangår og Østerrike!

800px-Flag_of_Slovakia.svg index

IMG_20150810_200345Da har besøket plutselig dratt, og jeg er sitter på laptopen på rommet mitt igjen med Sash som slapper av på gulvet. Hentet Benni og kjæresten hennes i byen, og dro rett hjem til gordonsetter Sasha, som var kjempeglad for å se igjen Benni, selv om matvraket vårt sto med hodet i matskålen da vi kom hjem, og måtte hive i seg tørrfôret så fort hun kunne før hun kunne komme og hilse på oss 😀 .

Resten av dagen gikk for det meste med på setterkos, generell sløving, og baking av cupcake med Bennis gigantiske cupcake-form hun fikk til jul av meg. Skulle ønske jeg hadde lagt en fyrstikkeske ved siden av for å vise størrelsen eller noe, for seriøst, den ble stor! Klarte knapt nok å spise opp mitt stykke, og da hadde vi altså delt beistet i fire stykker, og vi hadde i utgangspunktet bare fylt rundt halve formen med muffinsrøre 😉 . Resten av kvelden gikk med på generell sløving med Mathilda på DVD, Bennis «utforskning» av huset vårt 😉 , og dataspilling til vi gikk og la oss 🙂 .

IMG_20150811_142945Sto opp i 10-tiden i dag og dro rett til Bergen, og ble i byen helt til bussen deres til Stavangår kom rundt kvart over fem. Vi hadde ikke så mange penger og var ikke så heldige med været, så fikk ikke gjort på så mye eller sett så mange ting, men vi fikk spist lunsj på kinarestaurant og tok så Fløibanen opp og prøvde å skimte Bergen gjennom tåka, tok en del bilder, og så på rare souvenirer i turistbutikken hvor jeg og Benni kjøpte hver vår ballettelg forrige gang vi var på Fløien 😉 . Denne gangen endte jeg opp med å kjøpe en liten heks på kosteskaft, kanskje litt i protest mot hekseforbudet vi oppdaget da vi var her sist 🙂 .

10353709_10154562620710422_3109176742315610141_nHadde ikke truffet kjæresten til Benni før, men føler vi tre «klikket» veldig bra, og at det ble altfor lite med bare én kveld og dag ilag. Men ble likevel en del vitsing og latter og ymse påfunn på oss, og gleder meg til vi tre (fire med Sash 😉 !) er samlet i Bergen igjen! Er så utrolig glad i gode, gamle gærne Benni, og gleder meg til vi skal til Sverige i lag om en måneds tid 🙂 !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..