Mørkerommet

Har «landet» skikkelig etter å ha fått besøk fra Slovakia-Stavangår og Østerrike. Har fått en ny venn, og hatt det kjempegøy, og det er stille uten dem. Sash var så glad for å se igjen Benni også, og jeg skulle ønske vi hadde mer tid sammen, spesielt sammen med Katrin siden vi fikk så god kontakt sammen alle tre (eller fire med Sash 😉 ). Men nå gjentar jeg meg vel selv etter forrige innlegg, så skal slutte 😉 .

Føler kroppen er ferdig uthvilt etter sykkelturen óg. I flere dager etterpå fikk jeg omtrent ikke sove fordi jeg var så sliten i beina (ironien i det :p ), men nå føler jeg at jeg er restituert og klar for å dra ut igjen, og sykle og gå helt til Gullbotn, selv om jeg tror det blir minst noen uker til 😉 . Må handle inn ting til turen uansett.

Har også nettopp spilt ferdig episode fire av Life is Strange, og blir bare gladere og gladere i dette spillet. Kunne skrevet side opp og side ned om hvorfor, og har forsåvidt både allerede gjort det og skrevet en anmeldelse 😉 , men vil bare si, igjen, at utviklerne er utrolig gode «fortellere», og veldig flinke til å tørre å utforske problematikk fra det virkelige liv, på en voksen måte. Brukte 15-20 minutter på det første dilemmaet i spillet, for de blir så mye vanskeligere når det handler om en av karakterene jeg har blitt så «knyttet til» og glad i. Life is Strange kunne blitt brukt i etikkundervisning. Liker også at det er flere skikkelige «puzzles» i denne episoden, hvor du faktisk virkelig må tenke for å komme deg videre i spillet.

2015-08-12_00066 2015-08-12_00080

«Lek» og alvor i skjønn forening i Life is Strange.

Ikke 100% fornøyd med hvordan de håndterte slutten, men fremdeles en utrolig episode.

2015-08-13_00007
Thanks for hella breaking me.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..