Besøk fra Stavangår!

I morgen får jeg plutselig besøk fra bestisen min i Stavanger. Har telt dager i evigheter, og i morgen ettermiddag er de plutselig her. Sasha kommer til å bli så glad også. Hun tar med kjæresten sin óg, så jeg satser på at jeg får en ny venn 😉 .

Ferien min er over, så jeg skal ut døra klokka halv åtte i morgen tidlig. Føles faktisk deilig, selv om det har vært godt å slappe av med god samvittighet også. Turen jeg var på i forigårs ga meg så utrolig mye, både et «energi-boost» og en god del selvsikkerhet, så gleder meg faktisk til imorgen. Skal på Fia til 12 som vanlig, så tar jeg Bybanen til byen og henter dem før vi drar rett hjem til meg og gjenforener Benni med Sash 😉 . Er en like rar følelse som forrige gang hun kom.

2015-08-09_00007 - CopyOg jo, har begynt så smått å spille Life is Strange. Har egentlig planlagt å spille det med to venner, men det er vanskelig å finne et tidspunkt som passer for alle og jeg føler hele opplegget er begynt å renne litt ut i sanden 😉 . Så jeg begynte å spille det idag, dels fordi jeg er lei av å snuble over bitte små «spoilers» hele tiden, men kom bare omtrent 10 minutter inn i spillet før jeg innså at det kanskje var bedre å spille det sammen med noen. LiS er inne i en litt «heavy» fase, tror du vet hva jeg sikter til hvis du har spilt episode tre 😉 . Vanskelig å legge ut screenshots nå uten å røpe ting, så nøyer meg med dette teddybjørnbildet :3. Og nei, bare i tilfelle du fikk feil inntrykk, Chloe er ikke død ;p .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..