Urolige flasker på hylle, hverdagsliv og nedtelling til besøk fra Stavangåhr!

IMG_20150413_191238Colaflaskene på bokhyllen min lever sitt eget liv. Jeg finner stadig Veronicaflasken et stykke bak de andre, og resten av dem har en tendens til å snu på seg i ny og ne. En gang fant jeg Emily-flasken faretruende nær kanten på bokhyllen. Om jeg var overtroisk, hadde jeg trodd det spøkte her 😉 .

Utenfor regner det, og det er allerede lyst klokka seks om morgenen. Tenker å komme meg ut døra og avgårde i dag, og gleder meg til ting jeg vanligvis ikke gleder meg til. Å gå i regnet og kjenne vinden i ansiktet. Å gå i butikkene på kjøpesenteret. Å kanskje utforske én eller annen vei eller sti jeg aldri før har gått. Bare å komme meg ut av huset og «ut i livet» skal bli deilig. Tenker å kjøpe en kebab for å kose meg litt ekstra når jeg skal hjem for dagen, og siden foreldrene har dratt på hyttetur og tatt med Sash, som jeg knapt klarer meg uten, så blir nok ekstra mye kosing på veien hjem med hestene som står i innhengning her. Glad flere av dem er noen ordentlige kosedyr 😉 ! Tenker å gi bort Du ser det ikke før du tror det til de ansatte på Fia, så kan den stå i bokhylla i lokalet deres og forhåpentligvis bli bladd i og lest av flere enn bare meg 😉 . Brenner veldig for dette, og da føler jeg at jeg må være med å «spre ordet» nå som jeg har lest boka selv 😉 .

Her hjemme har jeg ene lillebroren min på besøk, og siden han ikke ble med på hyttetur likevel, så det har blitt noen runder med Europe Engulfed-brettspilling og skravling. Rart å ikke ha huset helt for meg selv, men litt godt å ha noen hos meg óg. Planlegger óg Life is Strange-kveld med noen venner av meg når episode fire kommer ut om litt, og om bare tre uker kommer også verdens godeste folkehøyskolebestevenn på beøsk fra Stavanger. Tror det kommer til å bli en energiinnsprøytning jeg trenger akkurat nå 😉 .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..