Krypende snø, uhyggelige bøker og en kosesyk breton

Jeg sitter i sofaen i leiligheten hos to venner av meg med en alltid kosesyk breton ved min side. Innimellom blir jeg spurt om jeg kan bo hos dem og passe én eller begge hundene, og så langt har jeg kunne si ja hver gang, og det er deilig å få låne en hund en helg innimellom, spesielt når den er glad i gode, lange kosestunder. Så kom det endelig snø på fjelltoppene her i Arna for noen dager siden, og «snøgrensen» kryper lenger ned for hver dag som går, i takt med at det blir mer og mer kaldt, så jeg tror det må bli en skikkelig fjelltur på oss imorgen.

Ellers går det mest i jobbsøking, som jeg endelig føler begynner å løsne. Fikk et ganske positivt svar fra et verksted hvor de trengte folk til å skifte dekk nå i høysesongen, og har en del andre steder jeg vil levere søknad. Eller, det går ikke bare i søknader. En bokelskende venn av meg tok initiativ nylig til bokklubb, så nå leser jeg og henne og ene broren min rundt en bok i måneden, før vi samles på nett for å skravle og diskutere bok. Pleier å komme inn på en del forskjellige tema siden vi bor på forskjellige steder og ikke treffes så ofte, og bok-refleksjonene sporer av til lange samtaler om Harry Potter hver gang det universet nevnes. Vi har spøkt med at vi burde ta opp samtalene våre og legge dem ut som podkast, men tror vi skifter mellom tema så ofte at det haddde blitt litt for frustrerende å høre på.

Apropos frustrerende så sliter vi oss for tiden gjennom en helt grusom bok (Blindness av José Saramago) som jeg tror må få en egen «sinna-anmeldelse» her inne så jeg får ut frustrasjonen over hvor mye den provoserer meg. Vi har ikke bestemt oss for å utfordre oss selv med tøffe bøker, men vi vet ikke alltid så mye om dem før vi leser dem, og da blir det både fine og koselige, og mer tøffe og uhyggelige.

Det jevner seg heldigvis ut, så det ikke blir for mange uhyggelige boller på rad. Og apropos å jevne ut så det blir også gjerne ett eller flere innlegg med anbefalinger av de fine, koselige bøkene. Kanskje «Bøker du kan kose deg med i høstmørket». Det hadde passet denne årstiden fint.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..