Flytteplanlegging, og et par tanker midt på natten

Da forlater jeg snart barndomshjemmet. Jeg har funnet en leilighet i Arna, en togtur fra Bergen sentrum, som leies ut av en slektning av en god venn av meg. Jeg overtar den 1. mai, og flytter med det mye nærmere gamle tobente og firbente venner.

Ellers har jeg det utrolig bra for tiden. Det er dels fordi jeg fikk satt ting i perspektiv når jeg hadde det så tøft, og skjønte hvor godt jeg egentlig hadde det. Gleder meg til å flytte, og gleder meg til å komme igang med livet igjen. Har egentlig ikke noen jobb i sikte, men jeg skal begynne å jobbe frivillig hos Blå Kors.

Klokken er halv tre, så egentlig bør jeg vel komme meg i seng. Skal opp relativt tidlig imorgen og dra til familiehytten, som vi driver og rydder og vasker. Men natten er så fredelig. Det er noe med mørket og kanskje regnet, stillheten og roen som kommer med en tid på døgnet hvor de fleste slapper av og sover. På dagtid skal du helst jobbe, trene, gjøre husarbeid eller være med venner. Om natten er det helt å bare sitte og gjøre det du har lyst til, med god samvittighet, og det er utrolig avslappende.

«Dagen tilhører folk med støvsugere, dressjakker, mobiltelefoner, filofakser, internett og høyt blodtrykk.

Men natten er faen meg min.»

Nemi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..