Baby steps

Fra en tidligere tur opp til en gapahuk nær huset til foreldrene mine.

Hadde en god dag idag. Jeg hadde en legetime som gikk veldig bra, og når jeg først hadde kommet meg ut av huset stakk jeg like godt til Lagunen, et kjøpesenter utenfor Bergen, for første gang på månedsvis idag. Jeg trengte en salve til noe hard hud jeg har fått på vristen, og jeg fikk også kjøpt noen julekort og gått litt rundt på senteret. Jeg vet det er en liten ting å bare gå innom et kjøpesenter, og for meg har det også vært en liten ting størstedelen av livet mitt, men det føltes som en stor seier idag, noe som føles rart, fordi… jeg trodde ikke jeg skulle ende opp her. Jeg hadde ikke trodd at det å bare gå en tur rundt nabolaget, eller gå på kjøpesenter, skulle føles som en seier. Men så er jo ingenting normalt lenger. 2020 har vært et vondt år.

Jeg vet jeg har vært veldig kryptisk om hva som egentlig er vanskelig for tiden, for jeg er ikke er helt klar for å snakke om det enda. Det er bare ting som har skjedd som jeg sliter veldig med, og som gjør at jeg har isolert meg veldig de siste månedene. Kommer gjerne til å skrive mer om det når jeg er klar for det, og vet hvordan jeg skal skrive om det. Jeg er glad jeg har fått innkalling til Solli DPS, selv om første time er en god stund frem i tid, og kjenner at det skal bli godt å ha noen å snakke med fast fremover, mens jeg prøver å finne veien tilbake til livet.

I mellomtiden teller jeg dager til julaften. En julegave jeg har bestilt ble levert på døren i natt, og jeg fikk ordnet med kort til foreldrene mine. Jeg håper jeg får så mange presanger som mulig unnagjort før jul så jeg bare kan slappe helt av de siste ukene. Så krysser jeg fingrene for at vi får samlet hele familien i jula.

Og så har jeg fått 100+ treff fra Kina de siste dagene. Undres hvorfor. Oppdatert: har gjort noen søk på nettet og funnet ut at en del andre også opplever en del treff fra Kina, og at det sannsynligvis er botter av noe slag, ikke ekte trafikk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..