Ruskevær, digital lysfest og tjuvstart på julestemning

Jammen skulle ikke ruskeværet vare enda flere dager. Det er litt mistrøstig når det regner og er grått, men mer koselig når mørket har senket seg og det virkelig stormer utenfor. I går kveld pisket nok en gang regnet mot ruten mens vinden ulte, og da føltes det bare skikkelig koselig.

Så arrangerte Bergen årets lysfest også i år, selv om arrangementet måtte bli digitalt i dette annerledesåret 2020. Lysfesten er en årlig superkoselig novembertradisjon hvor bergenserne samler seg med fakler om Lille Lungegårdsvann for å se en julekonsert og fyrverkerioppvisning, og i år ble festen avholdt for 30. år på rad, selv om den måtte bli digital i år. Det ble ikke noen folkemengde med fakler rundt Lille Lungegårdsvann, men det ble en veldig koselig time med julestemning i den lune loftstuen istedenfor.

I fjor hadde jeg faktisk ikke noe særlig julestemning, selv om jeg er usikker på hvorfor, men i år tjuvstartet jeg med alt fra julesanger til julemarsipan, og merker at det gjør hverdagen mer koselig.

Hvis du trenger noe fint i livet ditt nå i novembermørket, ligger opptaket på nett her til midt på dagen mandag 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..