Koronafritidssysler

Lyspunkt i disse koronatider

 

Snø på bakken når jeg våkner og ser ut vinduet.

Koronapåske (1)

 

Én måned for én krone-tilbud fra Bergens Tidende så jeg får en avis å kose meg med i lesekroken hver morgen. Pluss at jeg får tatt vare på noen aviser fra pandemien, det er historiske tider vi lever i.

Koronapåske (2)

 

Fantastisk fint vær og fin utsikt da jeg endelig kom meg ut på en skikkelig lang tur.

 

Små morsomme ting man kommer over, som kreativ bruk av persienner og kaffefiltre.

 

Prøver å være produktiv nå som jeg har så mye fritid, så har endelig fått gjort en del arbeid på et hobbyprosjekt jeg har gående på dataen, så det ikke bare blir spilling på meg. Prøver fremdeles å holde kontakten og avtale ting med venner på Snap og Messenger, tenker på de rundt meg, og gleder meg til jeg kan gjøre småting som å stikke bort på butikken og bare kjøpe en iskaffe, fordi jeg ikke trenger tenke på å gå på butikken så få ganger som mulig. Eller bare stikke bort på bystasjonen og hive meg på en buss når jeg vil på tur eller handle et sted. Eller gi en god venn en bjørneklem når jeg treffer henne igjen. Eller gå på jobb, for den saks skyld.

Ellers er jeg glad antallet intensivinnleggelser ser ut til å ha stoppet opp for denne gang, selv om det nok tar seg opp igjen.

 

PS: husk å være der for hverandre <3.

Koronapåske (10)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..