Koronainnkjøp

Koronapåske (1)

Fikk penger på konto tirsdag og stakk på butikken og kjøpte brød, middager, frukt og grønt og forskjellig godt å kose/trøst meg med. Kjøpte inn så jeg skulle ha til en uke eller to fordi det tross alt er det som er mest økonomisk, og selv om jeg bare er én, og ikke kjøpte mer enn én eller to av hver ting, tok jeg meg i å gå til flere butikker, så folk ikke skulle tro at jeg hamstret.

Vet at disse innleggene begynner å bli ganske like, men idag gjorde jeg tro det eller ei faktisk noe utenom å bare sitte foran PCen mesteparten av dagen, snakke med venner på sosiale medier og småbla i bøker jeg egentlig vil lese. Har Tabletop Simulator på PCen, og oppdaget at jeg hadde lastet ned et spill jeg aldri hadde kommet så langt som til å prøve. Lastet ned regelbøker fra nett og begynte å lese i dem mens jeg spilte mot meg selv (jeg vant), så har i det minste lært meg noe nytt, og kunne satt et brettspill til på ønskelisten min. Spillet het No Retreat!, handlet om østfronten, og så ganske tungt og komplisert ut ved første øyenkast, men viste seg å være ganske lett og raskt å spille.

Sitter her med høretelefoner på fordi han i leiligheten ved siden av pleier å være mest aktiv på kveldinga, og liker å bruke fritiden sin på endeløse telefonsamtaler, med liten forståelse for innestemme. Sannsynligvis på grunn av tidssoneforskjeller pleier han å sette i gang for alvor i ellevetiden på kvelden, men ikveld har han visst begynt tidlig. Er veldig glad for at han får utløp for alle frustrasjonene sine på et språk jeg ikke skjønner, så jeg i det minste ikke får med meg alt han sier, og at det er stuen og ikke soverommet som er vegg i vegg med ham. Og kantakten min med mennesker jeg faktisk vil høre stemmene til er fremdeles 100 prosent Snapchat og Messenger 😉 .

Og sånn går no dagan.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..