Vårens første telttur

Har vært i selvpålagt karantene de siste dagene, siden fredag. Feiler meg ingen ting, og er egentlig ikke redd viruset, men har på en måte bare instinktivt ville holde meg inne, er noe med den litt trykkede stemningen nå med viruspandemi og så mange som ikke kan eller tør gå ut av huset. Men på samme tid har jeg hatt lyst til å komme meg ut døra, og tidligere idag tok jeg treteltet med meg ut til skogen over jordet og bestemte meg for å øve meg litt på å henge det opp. Mio katt var også inne store deler av lørdag, så hun bestemte seg for å bli med ut døra, selv om hun ikke ble med på tur.

Korona -- tretelt 1

Har ikke hengt det opp siden jeg kjøpte en jekk nummer to så jeg kunne stramme begge stroppene bak, og det gjorde teltet så mye lettere å henge opp så alle sidene ble like stramme. Trærne i «Trollskogen» der jeg hang opp teltet er halvdøde, så tør ikke sove i teltet over natten, men har hengt opp teltet der et par ganger før bare for å få det inn i fingrene, så å si, og idag brukte jeg stedet igjen for å se hvor mye lettere jekk nummer to skulle gjøre ting.

Korona -- tretelt 2

Det var skikkelig kaldt ute, noe som hindret meg i å komme meg over dørstokka igår, men idag pakket jeg meg inn i superundertøy og regnbukse og kom meg av gårde. Det kom også flere turfølger forbi, godt å se at flere tør å være ute nå i pandemitiden 😛 .

Sitter her nå i uværet med pus som også er kommet inn, og er glad jeg gikk ut da jeg gjorde. Får prøve å komme meg ut på flere turer nå som jeg har «fri» så mye fremover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..