Obscurio, regn og julaften nummer to

 

Er tilbake til hverdagen etter juletiden. Begynte på det nye året og tiåret med masse energi og gode følelser for hvordan året skulle bli. Det var godt å komme i gang etter romjulen, selv om det er lavsesong på hotellet og ikke mye å gjøre, selv om det begynner å ta seg opp nå. Begynner dog som de andre i Bergen å virkelig gå lei av regnet vi har hatt i ukesvis nå, og setter veldig pris på de få solskinnsdagene vi har hatt i det siste.

Stemningsrapport Bergen
Stemningsbilde Bæærrgen!

Et annet lyspunkt er helgebesøket vi fikk av tanten, kusinen min og kjæresten hennes mot slutten av måneden. Skulle egentlig ta banen opp til Fløien fordi det var S’ første tur til regnbyen, men droppet det fordi det selvfølgelig var overskyet og tåke, men fikk i hvert fall tatt en tur på kafé og vist tante og kusine leiligheten min. Vel hjemme fikk vi spist julemiddag, åpnet pakker, slappet av og kost oss, kost og gått tur med Sasha hund,  snakket og kost med Mio pus, og selvfølgelig tradisjonen tro spilt masse brett- og dataspill.

Tørket støv av den gamle Gamecuben og fått den til å virke igjen på den nye TVen, og spilte Sonic til den store gullmedalje som vi gjorde i gamle dager. Ble slått ganske hendig av kjæresten til kusinen min, som har spilt vanvittig mye Mario Kart. Fikk óg introdusert dem til Baba is You og Obscurio, det nye brettspillet jeg kjøpte til dem, og som egentlig fortjener et eget innlegg. Foreldrene mine hadde óg funnet den gamle Super Nintendoen min som hadde vært borte i årevis, men kom aldri så langt som til å få den i gang. Det får bli til neste gang 😉 .

Snapchat-203357845

Hadde dem på besøk fra torsdag til søndag, men helgen gikk så altfor fort, og det ble stille i huset uten kuss og energien hennes. Så var det tilbake til hverdagen på hotellet, med et par mysterier for å gjøre hverdagen litt spennende. En kollega av meg på renhold hadde satt to glass pent og pyntelig på en hylle over vasken på badet, men da arbeidsleder kom for å se over rommet lå ett av dem knust i dusjen, i den andre enden av badet. Så fant jeg en adventskalender i bosset ved trallen vår forleden, og ble gående og lure på hvem av gjestene som hadde sittet med en adventskalender på rommet sitt en uke inne i februar.

Og sånn går no dagan. Jeg går på jobb, går på tur når jeg pisker meg ut av leiligheten, og er for det meste sosial med vennene mine over Messenger og Snapchat.

Snakkes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..