Fjerning av et innlegg

Jeg fjernet nylig et innlegg fra bloggen. Dette er noe jeg gjør veldig sjeldent, dels fordi jeg ikke skriver så mye som er så altfor kontroversielt i første omgang, og dels fordi jeg føler at jeg vil stå for det jeg skriver. Hvis jeg legger ut noe som jeg i ettertid angrer på, så redigerer jeg heller innlegget for å fjerne den tingen.

For en lang tid tilbake anmeldte jeg et indie-spill handlet om en person som sliter med selvmordstanker, sorg og dissosiering. Spillet går ut på å holde deg i live dag for dag, og holde de mørke tankene unna så du ikke mister kontrollen og tar livet ditt.

Når jeg endte opp med å fjerne innlegget, er det fordi jeg føler spillet kan virke triggende på personer med selvmordstanker. Vet ikke hvor mye jeg vil gå i detaljer, men jeg opplever at spillet fremstiller selvmord på en litt for positiv måte, og at det skulle vært lenker til hjelpetjenester for personer som spiller spillet og blir negativt påvirket av det.

For øvrig driver jeg og skriver på tekster om selvmord generelt og skjulte Instagram-nettverk spesielt, men legger ut denne notisen først for å forklare hvorfor det opprinnelige innleget er tatt ned.


Trenger du hjelp?
Akutt hjelp 113
Mental helse 116 123
Røde Kors 800 33 321
Kirkens SOS 22 40 00 40

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..