Asiaturen: tilbake til hverdagslivet i Norge

Jeg snakket nettopp med en venn av meg om at bloggen kan være litt kjedelig, fordi jeg aldri gidder å ta bilder når jeg har det skikkelig kjekt med noen. Så nå har jeg hengt med henne to dager på rad og fått presang fra Tyrkia-turen hennes, dratt på konditori, og gått tur til et stille fjellvann hvor vi badet, og jeg har ikke et eneste bilde verken av tyrkiasuveniren, konditoriet eller turen. Forleden var jeg forresten med en kollega fra den nye jobben og stakk opp på Hellen festning før vi spiste sushi og gikk rundt på Bryggen og i byen, og jeg tror ikke jeg har bilder fra det heller. Sånn kan det gjekk 🙂 .

Stråhatt

Har vendt tilbake til hverdagen for fullt nå som jeg er hjemme fra Asia. Har vært på jobben i to dager (jobber 60 prosent) og merket at overgangen fra ferie til hverdag har vært litt tøff, stukket innom barndomshjemmet noen ganger for å se til familiekatten, vent meg til å være i Norge igjen, og hengt med venner jeg ikke hadde sett på lenge.

Tilbake fra Viet Nam (1)
Lei. Av. Å. Fly!

Det var en del ting som var rart da jeg kom hjem. Alle snakket norsk, trafikken var langt mer trygg og rolig, og det var selvfølgelig litt kaldere enn i Viet Nam. Undervurderte litt hvor varmt det var, så jeg hev på meg jakke flere ganger jeg skulle ut døra mens de rundt meg gikk i shorts og t-skjorte. Jeg nøt å ha uendelige mengder drikkevann rett fra springen istedenfor å måtte rasjonere drikkevannet jeg hadde på flaske. Savner Viet Nam, men er egentlig mest glad for at jeg er hjemme igjen.

Hjem fra Vietnam.jpg
Gjenforent

Etter å ha slappet av i barndomshjemmet noen dager med foreldre, hund og katt dro jeg til byen og gikk på tur med en ny venn fra hotellet. Stakk opp til Hellen fort og snakket om løst og fast og viste bilder og video fra Viet Nam. Dro å spiste sushi og diskuterte asiatisk mat og spisepinner før vi stakk til byen og så på seilskipene som var der for Tall Ships’ Race.

Tilbake fra Viet Nam (2).jpg
Noen var overlykkelig over å ha oss hjemme igjen

Ble og som nevnt gjenforent med en gårdskollega jeg ikke hadde sett på lenge, og dro en tur opp til det bortgjemte, idylliske fjellvannet som vi fikk ha helt for oss selv, kanskje dels fordi det var skikkelig overskyet og lummert. Kom heldigvis ikke noe torden eller skikkelig regn, bare masse mygg og klegg. Siden det var et fjellvann var det akkurat passe varmt i vannet, og vi fikk også selskap av en veldig sosial hund vi tok med oss, som jeg selvfølgelig heller ikke har bilder av 🙂 .

Tilbake fra Viet Nam (8).jpg
Ting jeg faktisk tar bilde av

Tilbake fra Viet Nam (6).jpg

Stakk forresten også innom den vietnamesiske butikken et steinkast unna leiligheten min og fant ut at jeg ikke trenger dra så veldig langt for den iskaffen vietnameserne er så berømt for 😉 .

Så har familiekatten endelig dukket opp igjen etter å ha vært sporløst forsvunnet siden tirsdag morgen, så jeg kan sove godt i natt i visshet om at hun er trygg, mett og har meg under samme tak hvis hun trenger noe 😉 .

Flere oppdateringer fra Viet Nam-turen kommer, forresten, vil bare helst vite litt mer om hvilke bilder det er greit at jeg legger ut og hva jeg skriver om og så videre 😉 .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..