Asiaturen: hjemme igjen

Det ble visst med tanken å blogge hver dag fra Singapore- og Viet Namturen. For det meste fordi jeg var skikkelig sliten på slutten av hver dag, men også fordi det føles litt privat å snakke om hva jeg gjorde med familie, slekt og venner. Kommer til å skrive mer, og har fått minner for livet og så mye jeg vil ta vare på til ettertiden, men noe av det blir gjerne skrevet ned privat.

Det er i hvert fall ufattelig godt og rart å være hjemme igjen. Bare å være i Tyskland igjen og høre tysk føltes godt, og rart, og det var nesten litt uvirkelig å være tilbake i Skandinavia, og alt det kjente og trygge.

Har fått en del nye perspektiv på hvor godt vi har det i Norge, hvor høy levestandarden er og hvor mye vi klager over småting. Savner også Nha Trang allerede, og vil absolutt tilbake til Viet Nam en dag.

Har noen notater liggende i kladd, får skrive dem ferdig nå og se hvor mye jeg legger ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..