Går gjennom gamle innlegg igjen

Gir bloggen enda en liten overhaling. Har gått gjennom alle kommentarene og fjernet alt av «tilbaketråkk», som er kommentarer under innlegg som viser hvilke innlegg som lenker til dem. Syntes bare de ble vel rotete etter hvert, spesielt under innleggene som har mange innlegg som lenker til dem.

Jeg har også lagd en ny emneknagg som heter «Psykisk helse», og driver og leter gjennom innleggene mine etter tekster som passer. Bruker den litt løst, så tekstene så langt er alt fra faktainnlegg til anmeldelser av spill, til personlige innlegg som kanskje kan være interessante for andre å lese. Har også en god del innlegg å gå gjennom, så dette er en pågående prosess.

Tror også jeg lager emneknaggen «seksuelle overgrep» etter hvert, siden det også er et tema jeg er veldig engasjert i. Hvis noen har forslag til andre knagger er det bare å hyle ut i kommentarfeltet.

Har ikke skrevet så mange personlige innlegg nylig, fordi det (fremdeles) ikke skjer all verden i livet mitt for tiden, men vi får se hva som skjer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..