Når du plutselig har gjort en god gjerning

Lohengrin.jpg

Ble skikkelig rørt forleden, da jeg plutselig følte jeg hadde gjort en skikkelig god gjerning.

For en stund tilbake ble jo Lohengrin-sjokoladene trukket tilbake, og siden jeg ikke har så mye penger for tiden bestemte jeg meg for å prøve å tjene litt ved å kjøpe inn noen sjokolader, for så å selge dem til litt høyere pris på finn.no.

Første problem var at de allerede var forsvunnet fra butikkene. Så, når jeg endelig fant dem, var det på Narvesen på bystasjonen, hvor de hadde tatt inn et stort parti, og prisen lå selvfølgelig på Narvesen-nivå, 27 kroner. Selvfølgelig kjøpte jeg også inn bare tre sjokolader, tror det var fordi jeg ikke var helt sikker på om det var en idé jeg virkelig ville satse på.

La i hvert fall ut de tre jeg kjøpte på finn, og etter en stund fikk jeg en melding fra en person som ville kjøpe alle tre. Avtalte hentetidspunkt og troppet opp utenfor leiligheten min for å levere sjokoladene.

Han som kom for å kjøpe dem ble kjempeglad da han fikk dem, og fortalte at bestemoren hans lå døende på Haukeland sykehus, og at de var til henne, og at han ikke klart å få tak i dem noe sted før han så dem på finn.

Ble skikkelig rørt, ville jo bare tjene noen slanter og hadde ingen anelse om at dette ville komme til å bety så mye for noen. Er ordentlig glad for at jeg fikk gjort en så stor forskjell for ham. Tror og håper bestemor ble glad óg 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..